Skip to content

Nyheter

Nyhet

Automationens ABC – så lyckas du med lagerautomation

I Ehandelstrenders automationsskola diskuterar vi grunderna inom automation, lärdomar från tidigare lagerautomationsprojekt, vikten av att analysera nuläget, olika tekniker, när det är dags att automatisera, affärskritiska fällor att undvika, hur man bäst går tillväga och vad man ska tänka på.

Läs mer »
Insikter

Djupdykning inom lagerautomation

ProFlow gör en djupdykning inom lagerautomation, vi skapar en kunskapsbank, gör spaningar och får förståelse för hur olika leverantörer ser på samma frågor. Det är vår kunskapstörst och nyfikenhet som driver oss, och vi tror många av våra kunder funderar på just dessa frågor.

Läs mer »
Nyhet

Lansering av affärsområdet Cirkulär Logistik

”Det behövs inte fler teoretiker, nu behövs praktiker som gör!”

Citatet är från Maja Jakobsson (hon är en riktig citat-maskin!) på Miljögiraff som vi tackar för stöttning och inspiration under förra året när vi utvecklade våra tankar för att verkligen hitta vart ProFlow gör bäst nytta.

Läs mer »
Nyhet

ProFlows engagemang inom hållbar logistik

ProFlow engagerar sig i ett flertal projekt och initiativ som relaterar till hållbarhet och cirkulära materialflöden. Vi är ute efter nya projekt som jobbar för en bättre värld, så hör av er till oss om ert projekt behöver processexperter.

Läs mer »
Insikter

Ge returflödet mycket kärlek!

Att ha koll på sina returer ger utöver en massa andra fördelar också ett cirkulärt flöde att ”öva” på. Fungerar returprocesserna bra blir det mycket lättare att addera flera cirkulära tjänster.

Läs mer »
Insikter

Högsäsong – Har ni tänkt på allt med logistiken?

Tänk på att veckan innehåller 24 timmar och 7 dagar, vilka aktiviteter har ni som inte ingår i det dagliga drift flödet som kan brytas ut? Påfyllnad och lagervård behöver vara tip top i ett effektivt lagerflöde, ni kan utnyttja tidiga morgnar eller nätterna till detta.”

Läs mer »