Skip to content

Nyheter

Proflow och Idnets insikter från LogiMAT 2024

Robotar, AI & framtidens logistik, ta del av de senaste insikterna från LogiMAT 2024. För att fördjupa sig i den snabbt utvecklande teknologin, och för att identifiera trender som kommer att forma framtidens logistiklandskap, besökte Proflow och Idnet mässan.

Läs mer »

Fokus på ett hållbart lager

Även om lagerverksamheten inte står för den del i försörjningskedjan med störst påverkan gäller det att integrera hållbarhetstänket i lagret för att nå hållbarhetsmålsättningen på ett optimalt sätt.

Läs mer »

Logistikutveckling hos Björk å Frihet

”Förutom bra konkreta förbättringsförslag både för lagrets processer och för andra delar av verksamheten så ökade även vår kunskap och förståelse om våra flöden. Vi fick med oss nya insikter och verktyg samt ett nytt sätt att titta på vårt flöde. Nu vill jag lära mig ännu mer om lagerprocesser!”

Läs mer »

Mässor 2023 – Live Expo STHLM

31/5-1/6 finns Proflow i monter J:22 på Live Expos Retail Technology & E-Commerce mässa, Stockholm, Kistamässan, en fackmässa för det senaste inom e-handel och för en handeln fylld med framtidens teknik.

Läs mer »

Logistiksrådgivning för cirkulära flöden

Proflow har många logistikkonsulter som jobbar med cirkulära flöden. Vi stöttar traditionell second hand att digitalisera, vi rådger start ups som vill reformera och vi har en lång rad utförda projekt inom hållbar och cirkulär logistik.

Läs mer »
Nyhet

The future of robots in our warehouses

Small talk – Automation by Robots
During Logistik & Transport Mässan Proflow moderated ’Small talk – Automation by Robots’.
We discussed where robots are best applied in intralogistics, which ones will be in the lead and which solutions feel absolutely the hottest.

Läs mer »

Design av centrallager i USA för Gudrun Sjödén

Vid etableringen av Gudrun Sjödéns nya centrallager i USA stod Proflow för bland annat för layout och design samt stöttade vid implementeringen av verksamheten, med stort fokus på flödet från lager till butik eller konsument där hållbarhetsperspektivet har genomsyrat projektet och samtidigt har effektiviteten ökats i hela kedjan.

Läs mer »

Det hållbara lagret

Intresset för att integrera lagerverksamhetens aktiviteter i företagens miljöarbete är tilltagande. Moa Liljevall har skrivit sitt exjobb hos ProFlow om ämnet.

Läs mer »
Insikter

Djupdykning inom lagerautomation och robotar

ProFlow gör en djupdykning inom automation och robotar, vi skapar en kunskapsbank, gör spaningar och får förståelse för hur olika leverantörer ser på samma frågor. Det är vår kunskapstörst och nyfikenhet som driver oss, och vi tror många av våra kunder funderar på just dessa frågor.

Läs mer »