Skip to content

Insikter

Webinar med automationsspaningar ifrån LogiMAT 2022

Med videos och kunskapsdelning tar vi oss igenom det senaste inom goods-to-man, vi fokuserar på den enorma utvecklingen av pick och robotarmar, vi går igenom både historian och framtiden med AGVs/AMRer (och skillnaden!) och pratar om de revolutionerande pappackautomationerna. Lyssna in!

Läs mer »

Djupdykning inom lagerautomation

ProFlow gör en djupdykning inom lagerautomation, vi skapar en kunskapsbank, gör spaningar och får förståelse för hur olika leverantörer ser på samma frågor. Det är vår kunskapstörst och nyfikenhet som driver oss, och vi tror många av våra kunder funderar på just dessa frågor.

Läs mer »

Ge returflödet mycket kärlek!

Att ha koll på sina returer ger utöver en massa andra fördelar också ett cirkulärt flöde att ”öva” på. Fungerar returprocesserna bra blir det mycket lättare att addera flera cirkulära tjänster.

Läs mer »

Högsäsong – Har ni tänkt på allt med logistiken?

Tänk på att veckan innehåller 24 timmar och 7 dagar, vilka aktiviteter har ni som inte ingår i det dagliga drift flödet som kan brytas ut? Påfyllnad och lagervård behöver vara tip top i ett effektivt lagerflöde, ni kan utnyttja tidiga morgnar eller nätterna till detta.”

Läs mer »