Skip to content

Insikter

Proflow och Idnets insikter från LogiMAT 2024

Robotar, AI & framtidens logistik, ta del av de senaste insikterna från LogiMAT 2024. För att fördjupa sig i den snabbt utvecklande teknologin, och för att identifiera trender som kommer att forma framtidens logistiklandskap, besökte Proflow och Idnet mässan.

Läs mer »

Fokus på ett hållbart lager

Även om lagerverksamheten inte står för den del i försörjningskedjan med störst påverkan gäller det att integrera hållbarhetstänket i lagret för att nå hållbarhetsmålsättningen på ett optimalt sätt.

Läs mer »

The future of robots in our warehouses

Small talk – Automation by Robots
During Logistik & Transport Mässan Proflow moderated ’Small talk – Automation by Robots’.
We discussed where robots are best applied in intralogistics, which ones will be in the lead and which solutions feel absolutely the hottest.

Läs mer »

Djupdykning inom lagerautomation och robotar

ProFlow gör en djupdykning inom automation och robotar, vi skapar en kunskapsbank, gör spaningar och får förståelse för hur olika leverantörer ser på samma frågor. Det är vår kunskapstörst och nyfikenhet som driver oss, och vi tror många av våra kunder funderar på just dessa frågor.

Läs mer »
Nyhet

Ge returflödet mycket kärlek!

Att ha koll på sina returer ger utöver en massa andra fördelar också ett cirkulärt flöde att ”öva” på. Fungerar returprocesserna bra blir det mycket lättare att addera flera cirkulära tjänster.

Läs mer »

Högsäsong – Har ni tänkt på allt med logistiken?

Tänk på att veckan innehåller 24 timmar och 7 dagar, vilka aktiviteter har ni som inte ingår i det dagliga drift flödet som kan brytas ut? Påfyllnad och lagervård behöver vara tip top i ett effektivt lagerflöde, ni kan utnyttja tidiga morgnar eller nätterna till detta.”

Läs mer »