Skip to content

Karriär

Hos oss på ProFlow jobbar du tillsammans med kunniga och härliga kollegor med spännande projekt inom logistikutveckling både på en strategisk och operativ nivå.

Vi söker SENIOR PROJEKTLEDARE INOM LOGISTIK

Är du intresserad av logistik och flöden? ProFlow AB växer och söker nu en till Projektledare. Genom din tidigare erfarenhet och kunskap från logistikbranschen har du möjlighet att bidra till vår fortsatta tillväxtresa.

Just nu söker vi efter en teamspelande, drivande projektledare som både har höga ambitioner och vill vara en del av en stöttande organisation.

Välkommen med din ansökan till ett bolag som präglas av engagemang, professionalism, prestigelöshet, långsiktighet och enkelhet!

Vi erbjuder

Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas som individ och samtidigt bidra till teamets och företagets utveckling. Bolaget har funnits i 14 år och befinner sig i en expansiv fas. Vi vill fortsätta resan framåt med fortsatt uppskattad arbetsmiljö och ett värderingsbaserat sätt att arbeta tillsammans. Vi finns centralt i Borås och Göteborg.

Om dig

Vi hjälper våra kunder med uppdrag och projekt inom produktions- och logistikutveckling. Uppdragens karaktär varierar beroende på kundens önskemål och utmaningar, det ena uppdraget är inte det andra likt. Leveranserna ställer ofta höga krav på en bred kompetens inom hela supply chain-spannet.

Genom din tidigare erfarenhet och kunskap inom logistikbranschen och dess tillhörande nätverk kommer du ha stora möjligheter att driva och utveckla och skapa innovativa lösningar för våra kunder. Du har förmågan och drivet att leda kunden framåt, se värdet i det vi skapar samtidigt som du gillar att bidra med positiv energi och insikter till verksamheten.

Vi söker dig som är senior och kan driva våra projekt. Vidare har du ett sätt som entusiasmerar och engagerar teamet omkring dig. Du gillar tanken om att ha en viktig roll i bolaget som du kan vara med och påverka.

Som Projektledare är du duktig på att strukturera och driva logistiska projekt samt utveckla affärer över tid. Du kan vända utmaningar till möjligheter samt att anpassa dialog och strategi utifrån det som passar kunden verksamheten bäst.

Om bolaget

Våra affärer vilar på goda relationer och ömsesidig vilja att göra gott! Vi skapar innovativa och strategiska logistiklösningar och har designat flera av Europas mest kostnadseffektiva lager. Vi är övertygade om att effektiva logistikprocesser öppnar nya möjligheter för bra tillväxt, hållbarhet och ökad konkurrensförmåga.

Vi är ett bolag i tillväxtfas där du får chansen att komma in i en roll som projektledare och vara med och påverka företagets framtid. Vi har vårt huvudkontor i Borås men jobbar lätt remote både med kunder och inom teamet. Vi vill fortsätta resan framåt med fortsatt uppskattad arbetsmiljö och ett värderingsbaserat sätt att arbeta tillsammans. Hos oss kommer du få stor frihet att bedriva projekt och möjligheten att få vara en del av ett varmt och engagerat bolag. Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

ProFlow är ett tjänsteföretag som erbjuder kompletta lösningar inom Network study, Warehouse Design, Inbound & Outbound transport, Procurement & Planning, Upphandling automation & WMS, Organisation samt Utbildning. Vi är en av Sveriges ledande aktörer inom logistikkonsultation.

Som anställd hos oss på ProFlow blir du en del av en professionell och kompetent organisation som verkar i en positiv miljö.

Vår Vision

Vår vision är att vi skall vara ledande i utvecklingen av innovativa logistiklösningar som gör våra kunder till vinnare i en snabb föränderlig värld.

Intresserad?

Om du har frågor om tjänsten eller vill ansöka, vänligen skicka till pro@proflow.se.