Skip to content

Karriär

Hos oss på ProFlow jobbar du tillsammans med kunniga och härliga kollegor med spännande projekt inom logistikutveckling både på en strategisk och operativ nivå.

Vi söker logistikkonsult!

Vi söker en engagerad och kompetent medarbetare som vill arbeta med logistikuppdrag inom solution design. Vi jobbar nära våra kunder som finns framförallt inom handel och e-handel och samarbetar med alla funktioner kopplade till logistik. I arbetet som konsult jobbar du med logistiklösningar från koncept design till genomförande. Du deltar i projekt och förstudier, arbetar fram lösningar och presenterar resultatet för kunden. Du kommer att växa med uppgiften och inom kort ha ett helhetsansvar för såväl projekt som kunder. På vägen dit kommer du att få god användning av dina analytiska, kreativa och kommunikativa förmågor. Det ger dig som gillar utmaningar och utveckling, en unik och motiverande arbetsmiljö. Resor i tjänsten ingår.

Vi erbjuder

Hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas som individ och samtidigt bidra till teamets och företagets utveckling. Bolaget har funnits i 14 år och befinner sig i en expansiv fas. Vi vill fortsätta resan framåt med fortsatt uppskattad arbetsmiljö och ett värderingsbaserat sätt att arbeta tillsammans. Vi finns centralt i Borås, nära till Resecentrum.

Om dig

Vi söker dig som har en akademisk ingenjörsexamen eller motsvarande med inriktning mot logistik eller supply chain. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom logistik, IT (WMS), solution design eller projektledning. Kanske har du också erfarenhet av automation, AutoCAD eller verksamhetsutveckling. Du har goda kunskaper i MS Office paketet och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

Som person är du relationsskapande med hög analytisk förmåga och förmåga att se samband. Du är prestigelös och kan kommunicera med människor på alla nivåer och inom alla funktioner för att skapa förståelse kring effektiva lösningar. Du kan hantera fler kunduppdrag och arbetsuppgifter parallellt och driva det egna arbetet framåt på ett självständigt sätt. Du är öppen, nytänkande och nyfiken på hur logistik och lager kommer att fylla en plats även i framtiden. Du tror på att vi lyckas bättre genom samverkan och samarbete.

Om oss

ProFlow är ett oberoende konsultbolag som arbetar med att skapa strategiska logistikflöden för företag i branscher med intensiva materialflöden och har sedan starten 2006 designat flera av Nordens mest kostnadseffektiva lager. Vi tar ett större ansvar i våra affärsrelationer och vill vara en partner som erbjuder totalansvar för dina logistikfrågor. Målsättningen är att skapa strategiska affärsflöden som våra kunder kan växa i och utvecklas med.
Vår vision är att vi skall vara ledande i utvecklingen av innovativa logistiklösningar som gör våra kunder till vinnare i en snabb föränderlig värld.

Intresserad?

Om du har frågor om tjänsten eller vill ansöka, vänligen kontakta Charlotte Elmquist, VD, på charlotte.elmquist@proflow.se eller 0703-274024