Skip to content

Logistikkonsult Stockholm

Rakaste vägen till framgång

Letar du efter en logistikkonsult i Stockholm?

Nu behöver du inte leta längre! På ProFlow hjälper vi dig att hitta flytet i din verksamhet. Vi är ett oberoende konsultbolag som dagligen arbetar med att skapa strategiska och skräddarsydda logistikflöden för såväl e-handlare och handelsbolag som produktionsbolag. Vart du håller till spelar ingen roll,  vi hjälper kunder i hela Norden. Vi har sedan starten 2006 skapat och designat flera av Europas mest kostnadseffektiva lager.

Konsult inom Logistik – E-handel 

Vad innebär det att vi hjälper företag att driva verksamheten framåt? Vi vill säkerställa att du och din verksamhet får ett bättre flow. Det ska bli bättre och smidigare för dig som kund helt enkelt, oavsett vilken bransch du är verksam inom. Säljer du via e-handel? Vi har stor erfarenhet av lyckade logistiklösningar för företag som säljer inom e-handel. Vi vet att det kan vara en utmaning att sälja på distans och vill därför vara en stabil partner som tar ett helhetsansvar för dina logistikfrågor. För att sälja på distans krävs det även effektiva processflöden, från kund till leverantör. Men även returerna måste fungera felfritt för att hålla kostnaderna nere samtidigt som en hög kundservice levereras och merförsäljning är ett enkelt steg i rätt riktning. Känns det övermäktigt? Vi på ProFlow är din logistikkonsult i Stockholm. Vi hjälper dig med allt från inköpsmetoder, lagerprocesser och distributionsrutiner hos distanshandelsföretag. 

Logistikkonsult – Butik

Säljer du dina produkter i en fysisk butik? På ProFlow hjälper vi även till med retail, det vill säga flödet från leverantör till butik. Vårt fokus ligger på den ekonomiska aspekten och självklart kundservice. Av erfarenhet vet vi att både företag som har egna butiker och företag som levererar gods till franchise-ägda butiker har enorma möjligheter. Framförallt när det handlar om att optimera hela processen i varumärkeskedjan. Vi på ProFlow kan det här på våra fem fingrar och hjälper dig med allt från leverans, mottagande och exponering av varan till även inköpsrutiner, lagerprocesser och integrering av IT-system. Vi finns här när du söker en logistikkonsult i Stockholm som kan hjälp dig att effektivisera dina logistikflöden? 

Konsult inom logistik – Terminal och transport

Oavsett om det handlar om verksamheter inom e-handel, butik  eller terminal och transport är det viktigt att strukturen är hållbar. Terminalverksamheten kan i många fall fungera som en brytpunkt i transportkedjan eftersom det är här eventuella omlastningar sker i transporten. Omlastning tillsammans med sortering som kräver snabb och effektiv hantering med såväl tekniskt avancerad utrustning som manuella insatser har vi på ProFlow en gedigen kunskap inom. Här är målet att ha en hög toppkapacitet tillsammans med en flexibel bemanning. ProFlow hjälper dig med att utveckla resursplaneringssystem, belastningprognoser, informationtransparens samt uppställningsytor. Dessutom kan vi erbjuda ett antal olika tekniska lösningar. 

 Proflow är din logistikonsult i Stockholm

Vi vet att oavsett typ av verksamhet kan flödesprocesser ha en avgörande roll gällande leverans. Det kan handla om dagar i vissa fall till och med veckor i skillnad på leverans. Vårt mål är alltid att skapa strategiska affärsflöden där vi tillsammans med dig som kund har möjlighet att växa och utvecklas. Vi är övertygade om att effektiva logistikflöden öppnar möjligheter till ökad konkurrenskraft. Som logistikkonsult i Stockholm hjälper vi dig att driva utvecklingen framåt genom effektiva modeller, metoder och arbetssätt. ProFlow skräddarsyr helhetslösningar för just din verksamhet.