Efter en tioårig utflykt är nu Anders Urhed tillbaka hos sina rötter på ProFlow i Borås. Under sin tid utanför bolaget har Anders arbetat för H&M i rollen som Business Development Manager, vilket innebar ansvar för att säkra logistiklösningarna i övergången från katalog/butik till ett världsledande ”Omnichannel”-bolag och samtidigt klara av en enorm global expansion för E-handeln.  Anders kommer nu tillbaka i en roll som Principal Advisor.

 

ProFlow siktar högt och målsättningen är att vara marknadsledande inom sin bransch. De satsar på forskning inom Artificiell Intelligens inom lagerprocesser tillsammans med flera forskare på Högskolan i Borås. För att bli marknadsledande avses att ha en hög geografisk närvaro och att satsa stort på att utveckla visioner kring framtidens logistiklösningar tillsammans med Europas främsta och mest framsynta bolag där hela ekosystemet ingår.  

 

-Det gäller att vara med nu då vi står mitt i en spännande förändring och där vår roll är att bistå bolag som vill lyfta sin konkurrenskraft genom att forma smarta logistiklösningar. Vi är väldigt glada att välkomna Anders hem, då hans personlighet tillsammans med sin erfarenhet och kompetens är ett starkt bidrag till att ta ProFlow till nästa nivå säger VD Charlotte Elmquist.

 

Våra kunders transformation de senaste 15 åren tillsammans med ProFlow har utgått från att vi flyttar fokus från logistiken som kostnadspost till att utforma stödprocess för ledningens visioner, där kundens upplevelse är det viktigaste i varje affär. Inom dessa ramar formar vi IT och teknik för att skapa de mest kostnadseffektiva lösningarna som tillgodoser en konkurrenskraftig customer journey.

 

-Framtiden på ProFlow känns oerhört spännande. Jag är verkligen taggad att få utväxling av de erfarenheter jag har och dela med mig av kunskap kring de globala trender som för närvarande pågår och vad som faktiskt är genomförbart. Ihop med ett fantastiskt växande team på Proflow ska vi göra skillnad för våra kunder både i Sverige och utomlands säger Anders Urhed.

 

Anders Urhed

Mail: Anders.urhed@proflow.se

Tel:   +46 706 214700