Skip to content

Earlybird går live med ny tjänst inom kvällsleverans

Proflow har varit delaktig i arbete och haft rollen som projektledare i framtagandet av Earlybirds nya tjänst kvällsleverans som gått live i februari.

 

Proflow har varit delaktig i arbete och haft rollen som projektledare i framtagandet av Early Birds nya tjänst kvällsleverans som gått live i februari.

Early Bird en tjänst som levererar det du beställt online hela vägen till din postlåda. De jobbar på natten och levererar paketen tidigt på morgonen med fokus  på att vara ett snällare val för både miljö och människa. Varumärket använder sig av mediahusen leveransnätverket för morgontidningar till att leverera ut e-handelspaket. I höstas avslöjades planerna på att bredda erbjudandet med hemleverenser även på kvällstid och retur- och C2C-tjänster för att möte den ökande efterfrågan av leveranserbjudanden och detta blir nu verklighet.

Dagens Logistiks pressrelease berättar Pelle Lönn att de etablerar hem-till-hem för återbruksmarknaden och en smidig returtjänst till e-handlarna utöver hemleveranserna med kvittens på kvällstid. ”I grunden tittar vi på tjänster där vi tycker att vi har något att tillföra. En bra bieffekt är att vi får en mer komplett tjänsteportfölj som kan attrahera fler e-handlare till alla våra tjänster”.

Vi tackar för ett gott samarbete, kul att få vara med och ta fram en ny tjänst!