Välj en sida

LOGISTIKKONSULTER MED LÅNG ERFARENHET

ProFlow är ett oberoende konsultbolag som arbetar med att skapa strategiska logistikflöden för företag i branscher med intensiv materialhantering och har sedan starten 2006 designat flera av Europas mest kostnadseffektiva lager. Vi tar ett större ansvar i våra affärsrelationer och vill vara en partner som erbjuder totalansvar för dina logistikfrågor.

Med hjälp av vår utvecklade processmodell kan vi snabbt och effektivt identifiera logistikbehovet hos dig som kund och därefter skräddarsy helhetslösningar eller göra kapacitetshöjande åtgärder efter ert behov. Målsättningen är att skapa strategiska affärsflöden som du som kund kan växa i och utvecklas med. Vår övertygelse är att effektiva logistikflöden öppnar nya möjligheter för snabbare tillväxt och ökad konkurrensförmåga.

Vår vision är att vi skall vara ledande i utvecklingen av innovativa logistiklösningar som gör våra kunder till vinnare i en snabb föränderlig värld.

VI HITTAR FLYTET I DIN VERKSAMHET

Konsulterna på ProFlow erbjuder en stor samlad erfarenhet och bred kompetens inom logistik i Sverige, Norden och övriga Europa. Vi har som grundläggande målsättning att ständigt förnya och förbättra, inte bara upprätthålla och förvalta.

TOMMY HÖGBERG

tommy.hogberg@proflow.se

+46 (0)33 20 98 50

VD & Senior Advisor

ALEXANDER GÄRDELÖV

alexander.gardelov@proflow.se

+46 (0)33 20 98 54

Konsult

MARITA LINDH

marita.lindh@proflow.se

+46 (0)33 20 98 40

Ekonomi och Administration

JÓN BENDER

jon.bender@proflow.se

+35 4 864 28 99

Representant Island

KONTAKTA OSS

Kontaktinformation

 
033-20 98 40
pro@proflow.se